Onderzoek
CONTACT

  Wuxi BLO Machinery Equipment Co.,Ltd.

  Bedrijf Details

  Type Business: Fabrikant , exporteur , verkoper
  Grote Markt: ,Western Europe, Oost-Europa ,Eastern Asia, Zuidoost-Azië , het Midden-Oosten,africa,oceania,worldwide van Noord-Amerika , Zuid-Amerika
  Merken: BLO
  Aantal werknemers: 100~150
  Jaarlijkse omzet: 3500000-5500000
  Opgericht Jaar: 1998
  Export pct: 90% - 100%
  Leer meer
   • HOGE DE LEVERING VAN WUXI BLO - DE KWALITEITSmachines MET GOED NA DE DIENST EN REDELIJKE PRIJS, DE WGO ZIJN EEN BETROUWBARE FABRIKANT IN CHINA.

    ROOFTECH Co., Simth

    ROOFTECH Co., Simth
   • De Wuxiblo Machines verstrekken goede kwaliteitsbroodje vormt machines, tot nu, de machines hebben gewerkt 3 jaar, geen breken om het even welk, zijn wij zeer tevreden.

    Khan

    Khan
   • Wij kochten reeds meer dan 5 machines van BLO-Machines, zijn wij gelukkig met hun kwaliteit, hun dienst, en hun bedrijfvooruitgang.

    Zeemansdolk Sowma

    Zeemansdolk Sowma
   • Wij kregen de Cu-purlinmachines van de Machines van WUXI BLO, is deze machine zeer geschikt om 12 profielen in één machine te maken, en de snelheid is zeer snel

    Diego Vergara van Ecuador

    Diego Vergara van Ecuador
   • Hallo, dank voor BLO-Machines, kochten wij het dubbele laagbroodje vormt machine van BLO-Machines, leverden zij de goede kwaliteitsmachines voor ons!

    Carlos Gomez van Colombia

    Carlos Gomez van Colombia
   • Wij zijn staalbedrijf, wij boght scheurend lijn en de machine van de muurhoek van BLO-Machines, de scheurende machine is zeer stabiel goed en werkend.

    Fenton Chua van Philppines

    Fenton Chua van Philppines
   populaire categorieën Alle